El sucre candi es va originar a l'Índia i Pèrsia fa centenars d'anys. Ara, com es feia en aquell moment, aquest tipus de sucre s'obté d'una solució supersaturada de sucre i aigua que cristal·litza sobre una superfície (fils o pals de fusta). Per realitzar aquest procés de cristal·lització, l'aigua s'escalfa per permetre que es dissolgui més quantitat de sucre que a temperatura ambient. Això permet que grans cristalls (cristal·lització) es formin a mesura que la solució es refreda i s'evapora (el procés triga al voltant d'una setmana). Com utilitzar-lo: Cada bastonet de sucre candi de 8 g és adequat per a una tassa de cafè, te o infusió. Depenent de la quantitat de dolçor desitjada, la totalitat o una part del sucre cando es pot desfer. Recomanem, per tal d'apreciar la dolçor melosa de sucre candi, posar-lo a la tassa o got quan el contingut estigui calent i remenar-ho per a una dissolució més ràpida. També es poden prendre com una llaminadura. Beneficis per a la salut: Menys processats que el sucre blanc comú i amb un 20% menys de calories, alleuja la tos, actua com a refrescant de la boca, és eficaç contra el mal de coll, alleuja el mal d'estómac i el dolor menstrual. A la nostra gamma de sucres candi hem volgut afegir a les seves propietats ja saludables, herbes i espècies amb efectes beneficiosos per a la salut.